uspomene

PEVAČ NIJE TOLIKI DŽENTLMEN, KAO ŠTO PUBLIKA MISLI: Isplivale tajne ljubavi Džastina Timberlejka i Britni Spirs!

0

Oni su se zabavljali 4 godine i bili su zlatni par Holivuda ranih dvehiljaditih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mladalačka ljubav između Džastina Timberlejka i Britni Spirs nakon toliko godina odoleva vremenu, bar obožavaocima koji dele zajedničke fotografije, evociraju uspomene i dele mišljenja o njihovom odnosu.

 

Novi dokumentarac baca svetlo na neke nove momente iz Britninog života, kao i na njenu vezu sa Timberlejkom i ocem njene dece, Kevinom Federlajnom. Film ide u dubinu i otkriva odnose medija prema Britni, mizoginiju kao i negativne narative koji su joj naštetili tokom godina.

 

Ono što je privuklo pažnju mnogim gledaocima dokumentarca je i Džastin Timberlejk kog su optužili da je profitirao od ljubavne veze sa Britni i da je plasirao priču da je razlog njihovog raskida njena nevera. Ono što je dodatno naštetilo Britni i poljuljalo njen ugled u javnosti je i priča da ona nije bila devica kada su počeli da se zabavljaju. Oni su se zabavljali 4 godine i bili su zlatni par Holivuda ranih dvehiljaditih.

 

 

Korisnici društvenih mreža su počeli da pozivaju Džastina da se izvini zbog načina na koji ju je tretirao i da se iz cele priče izvukao kao urbani, moderni mladić a Britni je označena kao preljubnica i loša osoba.

 

 

Mnogi kažu da je tada počelo polagano pucanje koje je dovelo do njenog nervnog sloma 2008. godine i kasnije, očevog starateljstva nad njom. Ironično, u dokumentarcu su njih dvojica nazvani najvećim zlikovcima u njenom životu.

 

 

Svi su složni da Britni treba da dobije izvinjenje jer je bila manipulisana i tretirana kao lutka, bez emocija i ljudskosti. Paparaci su je jurili besomučno, nije imala mira nigde, nazivali su je pogrdnim imenima, da bi se sve završilo njenim zatvaranjem i pokretom "Oslobodite Britni" o kom je takođe bilo priče.

Brojne poznate ličnosti su izrazile podršku pevačici. Majli Sajrus, Sara Džesika Parker su samo neke od poznatih žena koje su se oglasile.

 

 

 

makonda-tracker