ne ume da pogreši

IZNENADILA FRIZUROM, ALI I STILOM: Kejt Midlton u klasičnom šik izdanju koje je preplavilo internet

0

Vojvotkinja od Kembridža ne mora da pokaže čak ni celu odevnu kombinaciju da bi postala modna vest dana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, zbog ozbiljnosti epidemije kovida u Velikoj Britaniji, ponovo rade od kuće.


Par se nije pojavljivao u javnosti od prošle godine, a za svoju prvu kraljevsku dužnost rešili su da se obrate virtuelnim putem, i to kako bi s medicinskim radnicima "na prvoj liniji fronta" razgovarali o podršci koju je neophodno pružiti porodicama žrtava virusa korona.


Vojvoda od Kembridža istakao je da je, kada je radio kao pilot u britanskoj vojsci, više puta video smrt i da su ga ti događaji ostavljali istraumiranim nedeljama, kao i da mu je svet izgledao kao mračno mesto.

Par se obratio iz Kensingtonske palate, gde trenutno borave sa sinovima princem Džordžom i princem Lujem, kao i ćerkom princezom Šarlot, a mnogi su oduševljeni Kejtinim odabirom odeće za ovu priliku.


Midltonova, koja je poznata po haljinama A-kroja, s obzirom na ozbiljnost teme opredelila se za nešto "ozbiljniji" look, odnosno za poslovni stil i prikladne boje. Ona se, naime, pojavila u sivom blejzeru modne kuće Smythe koji krase crna kragna i karirani dezen, a interesantno je to što kragna i reveri nisu u istoj boji.

1 / 2 Foto: Profimedia

Reč je o komadu koji je vojvotkinja od Kembridža već nosila 2018. godine, tokom posete Eseksu. Kombinovala ju je vrlo jednostavno — sa crnom bluzom.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Mnogi su primetili da se Vilijamova supruga opredelila za dve stvari koje su modni izlazak iz njene "zone komfora": odabrala je blejzer i time učinila svoj izgled nešto strožim i odlučila da podigne kosu. Primetno je, međutim, još nešto — nismo videli donji deo ove kombinacije, a modni portali su preplavljeni člancima o ovom Kejtinom stilu.

makonda-tracker