nestvarno lepa

NE MOŽEMO DA PRESTANEMO DA JE GLEDAMO! Ćerka Hajdi Klum postala manekenka, a svi veruju — MOŽE da nadmaši mamu

0

Prvo dete nemačke manekenke kreće stopama svoje slavne majke i već joj svi prognoziraju ogroman uspeh

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kad ste ćerka Hajdi Klum (47), za vas će se sigurno naći mesta u modnoj industriji, pa čak i na pisti, ali Leni Klum (16) ne mora da brine čine li dizajneri i fotografi uslugu njenoj mami — ona je očaravajuća!


Mlada Leni nedavno je svima oduzela dah naslovnicom nemačkog izdanja Voga, a sada je pozirala i za časopis Hunger. Dok je na naslovnoj strani Voga bila sa svojom majkom, ovog puta je na fotografiji sama, a reč je o crno-belim snimcima koje potpisuje slavni modni fotograf Rankin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

On je, inače, prvi profesionalno fotografisao Leni u maminom naručju kad je bila devojčica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)


Kako kažu stručnjaci, očigledna je staloženost koju Leni ima ispred objektiva, a iako se tek nedavno pojavila na modnoj sceni prognozirjau joj se veliki uspesi jer se njena prirodna lepota, šarm i jedinstvenost ne dovode u pitanje. Ona već ima i zavidnu bazu obožavalaca, budući da je na Instagramu prati skoro 600.000 ljudi.


Šesnaest godina je dobar uzrast za modeling — izjavila je Hajdi Klum u razgovoru za Vog objasnivši zašto Leni nije ranije postala manekenka. — Ako vam je dozvoljeno da vozite, možete da imate i nalog na Instagramu i pokažete lice. A to što možete da počnete Vogom je neverovatna privilegija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Lenin biološki otac je, inače, čuveni italijanski biznismen Flavio Brijatore, koji se nikada nije interesovao za svoju ćerku niti je priznao očinstvo, a kad je imala pet godina usvojio ju je muzičar Sil, s kojim je njena majka godinama bila u braku.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker