niko se nije nadao

ZBOG TEGOBA REŠILA JE DA ODE U KLINIČKI CENTAR: Đanijeva supruga doživela MOŽDANI udar, evo kako se oseća!

0

Sve dok nije hospitalizovana nije znala o čemu se radi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana doživela je moždani udar, a zbog bolova u predelu vrata, rešila je da poseti bolnicu i da ustanovi o čemu se radi. Na sreću sve se na kraju završilo kako treba.

 

Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković
foto: Damir Dervišagić

"Istina je, imala sam moždani udar. Nisam imala pojma, boleo me je vrat jako, otišla sam u Klinički centar i tako saznala. Snimili su, sad radimo detaljne pretrage i nalaze. Uplašili smo se svi kad smo čuli dijagnozu, Đani se baš zabrinuo, nije mala stvar. Hvala bogu pa nemam posledice, bog me sačuvao jer sam dobar čovek. Sada imam savete lekara, šetnje i potpuno menjam režim ishrane, pazim se" - rekla je i objasnila kako su krenule tegobe.

 

"Zabolela me glava, pa vrat, a ja mislila da je od promaje, pa sam otišla kod lekara uradila sam magnet kičme i vrata. Rekli su mi da imam spondilozu i diskus. Ništa nisam prepustila slučaju, pa sam zakazala fizioterpeuta. Međutim, nakon analiza, zove me lekar da uradimo dodatne analize. Uradili su mi magnet glave i rekli da sam imala blagi šlog. Posle sam otišla na neurohirurgiju. Sreća moja da je šlog udario na neko mesto da nije ostavio posledice. Možda i jesam osetila, a da nisam osetila posledice. Uzeli su i analize, čekam terapiju, šta je tu, eto misliš korona korona, kad ono nešto treće. Kažu lekari da se ponavljaju ti udari, pa me malo to plaši, ali nadam se da će sve biti u redu".

 

 

 

 

makonda-tracker