godinama su bili zajedno

PODRŠKA STIŽE SA SVIH STRANA: Poznati glumac i bivši dečko Milene Radulović se oglasio nakon njene potresne ispovesti

4

Radovan Vujović nije ostao nem nakon emotivne priče koju je podelila mlada glumica

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pozorišni, televizijski i filmski glumac Radovan Vujović pružio je podršku svim žrtvama Miroslava Aleksića, kojeg je njegova koleginica i bivša devojka Milena Radulović optužila za silovanje.


Glumac je najpre, ubrzo nakon što je objavljena Milenina ispovest, na svom profilu na Instagramu "repostovao" naslovnicu dnevnog lista Blic s njenom pričom u prvom planu.


Nakon toga, Vujović je na isti način podelio i objavu devojke koja je pridružila Mileni i prijavila policiji da je Aleksić i nju napastvovao.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna — naglasila je S.Z.


Radovan Vujović i Milena Radulović godinama su bili u skladnoj vezi, a mediji su sredinom prošle godine javili da je njihovoj ljubavi došao kraj, navodno zbog česte razdvojenosti zbog poslovnih obaveza. Ni jedno ni drugo nisu pričali za medije o privatnom životu i svojoj vezi, pa tako ni o njenom raskidu.
 

 

makonda-tracker