teški dani

"ŠEST GODINA SAM BILA U ŠKOLI MIKE ALEKSIĆA KADA ME JE SILOVAO": Glumica je načinila hrabar potez, kolege je podržavaju!

5

Glumica Milena Radulović rešila je da konačno ispriča sve o velikoj traumi koja se dogodila u školi glume pre devet godina, kada ju je profesor obljubio i prisilio na intimni odnos.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati glumac, prodicent i osnivač škole glume Miroslav Mika Aleksić sinoć je priveden  u stanicu policije, zbog optužbi glumice Milene Radulović, u kojoj navodi da ju je silovao, kada je imala samo sedamnaest godina.

 

Glumica se oglasila na svom Instagram profilu, pa je istakla da su neke hrabre devojke i ona rešile da stanu na put zlostavljanju.

 

"Posle teške unutrašnje borbe, neke hrabre devojke i ja rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati. Silovanje maloletnihlica i pedofilja nisu dopustive", napisala je Milena.

 

"Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se" - rekla je Milena Radulović pa dodala:

 

"Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedeljno, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra deca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, devojčice su dolazile u suknjama, dečaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila" - kaže Milena Radulović za Blic.

 

 

Veliku podršku Milena je dobila od svojih kolega, ali i javnih ličnosti, koje su njenu ispovest delile na društvenim mrežama.

 

1 / 2 Foto: Printscreen

 

 

Nina Janković, Aleksandar Radojičić, Milan Marić, Aleksandra Tomić, Jelisaveta Orašanin, Radovan Vujović, Kristina Radenković, Hristina Popović, Marijana Mićić, Milena Vasić, Saša Joksimović, Vanja Milačić, Vukota Brajović, Dragana Dabović, Miona Marković, kao i rediteljka Milena Grujić pisali su u komentarima ispod Milenine objave.

 

"Podrška za vas", pisale su joj kolege.

 

 

 

 

 

makonda-tracker