teški dani

"ŠEST GODINA SAM BILA U ŠKOLI MIKE ALEKSIĆA KADA ME JE SILOVAO": Glumica je načinila hrabar potez, kolege je podržavaju!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Goran

17-01-2021 14:06h
Silovao je više puta, ali je ona i dalje nastavila da dolazi kod njega u školu, nije se požalila ni majci ni ocu, čak ni drugaricama ?

jako čudno

17-01-2021 19:11h
@Goran
I ostala u školi 6 godina!!!!!

Nele

17-01-2021 17:25h
Zasto odmah nije prijavila slucaj silovanja?I sve ostale koje se sad javljaju?!Jesu li toliko bile preambiciozne da su pristale na sve,po svaku cenu,samo da postanu glumice iz ugledne grupe.Tesko onom ko vas ozeni ili vas je vec ozenio!

Zozi

17-01-2021 20:01h
@Nele
Lazeeeeeeee

Anja

17-01-2021 19:58h
Devojko ti definitivno imas problem psihomotorike to psihijatri bolje znaju,silovati neku osobu 6 godina je smesno drugo je seksualno nasilje muza i zene one trpe zbog dece takozvano porodicno nasilje opet vole muza tvoj problem je sto ti je slabo islo ucenje pa racunas nek mi radi to lakse cu zavrsiti skolovanje sto je nazalost vecina devojaka u srbiji.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: