borila se

PEVAČICA IZA SEBE IMA 12 PROPALIH "BRAKOVA": Njen život je previranje sreće i tuge, a ovo sigurno niste znali o Maji!

5

Kao devojčica krenula je da radi u fabrici, kako bi pomogla roditeljima.

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

PETalentovana pevačica Maja Odžaklijevska, rođena je 1954. godine u Skoplju, ali je već sa devet godina sa majkom i ocem krenula put Švedske gde su živeli neko vreme do razvoda roditelja.

 

Da bi pomogla majci počela je da radi već sa trinaest godina. Bila je bebisiterka, a sa 14 godina radila je u fabrici konzervi, kao i svi mladi.

 

"Sa vršnjacima sam izgužvane konzerve stavljala u kalup i ispravljala ih. Jednoličan posao radila sam - pevajući! A u školi su se razvijale moje umetničke sklonosti", ispričala je pevačica.

 

Maja Odžaklijevska
foto: Youtube Printscreen

Pre dvadeset godina odlučila je da prestane da peva, a nedavno je u jednoj emisiji saopštila da se povlači sa scene i da je ovo njen poslednji nastup. Njene numere se i danas rado pevaju, jer su vanvremenske.

 

O Majinom ljubavnom životu se ne zna mnogo, ali je jednom prilikom istakla da o ljubavi ne razmišlja i da je bila u braku čak 12 puta.

 

"Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: 'Stvari su ti ispred'. Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: 'Jedan se otegao, drugi se protegao'", rekla je ona gostujući u jednoj emisiji.

 

 

 

makonda-tracker