jasan stav

"MOŽDA BI BIO GREH DA OSTANE S NEKIM KO ĆE IMATI OSAMDESET I KUSUR": Rakočevićeva iskreno o odnosu sa suprugom Veljkom!

0

Njih dvoje se vole i poštuju, ali Verica ne isključuje mogućnost da svako krene svojim putem, jer je život nepredvidiv.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Modna kreatorka Verica Rakočević uživa u braku sa izabranikom Veljkom Kuzmančevićem koji je od nje mlađi nešto više od tri decenije, ali za njih godine predstavljaju samo broj. Evo kako ih ona opisuje.

 

"Život je to, nikad se to ne zna. Život je čudna pojava, ne razmišljam o našem odnosu da je za ceo život, volela bih da je tako, ali me ne bi iznenadilo ni da nije iz prostog razloga što čovek ima samo 38 godina možda bi bio greh da ostane sa nekim ko će uskoro imati 80 i kusur" - iskrena je bila Verica u emisiji "150 minuta".

 

Neretko se na društevnim mrežama susretne sa negativnim komentarima, ali Verica se sa njima uspešno nosi.

 

"Kad mi napišu da sam baba u komentarima, misle da sam se ja uvredila. Jai jesam baba i po godinama, a i svojim unucima, ali je nekulturno. Ni ne čitam ih toliko, ali ponekad se nađe neka budala", rekla je.

 

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: Damir Dervišagić

Ona je u jednom od intervjua jasno stavila do znanja koliko je njihova ljubav jaka i koliko ih ne dotiču negativni komentari.

 

"U otuđenom svetu gde caruje materijalno ljudi su prepoznali iskrenu emociju i zanemarili godine, tako da je bilo više pozitivnih nego negativnih komentara. Ja se nikada nisam obazirala na tuđe živote, te me ni komentari onih koji to ne razumeju nisu doticali. Što se adrenalina tiče, svakako je tu čim imate snage da prkosite pravilima, da u 69. godini krstarite motorom, igrate se žmurke sa emocionalno nepismenima, a u svojoj intimi živite kao da ste upola mlađi. Ispunjena sam u svakom pogledu. Činjenice ne stavljam pod tepih, svesna sam i radosti i rizika koje donosi ovakav odnos. Lakoća kojom Veljko amortizuje sve životne probleme samo mi kazuje da je on došao u moj život kao nagrada - pričala je Verica, dok je na pitanje da li je za sve ove godine braka bar na trenutak ili u šali pomislila" - šta nam je sve ovo trebalo.

 

 

 

makonda-tracker