DIRLJIVO

"SPREMNI SMO ZA OPERACIJU, LJUBAV NAM DAJE BOŽANSKU SNAGU": Božo Vrećo pozirao sa majkom i raznežio publiku! (FOTO)

1

Bore se svim snagama da majka ozdravi.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevač sevdalinki Božo Vrećo zbog majke prolazi veoma težak period u životu, koja boluje od karcinoma, ali je operacija morala da bude odložena.

 

Sa publikom je podelio fotografiju na kojoj je zagrljen sa majkom, a njegove reči naježile su sve koji ga vole i prate njegov rad.

 

"U ponedeljak ćemo u bolnicu, spremni smo za operaciju i ljubav nam daje božansku snagu. Nek ova godina bude milosrdnija, nek donese dobro zdravlje i radosne dane. Sinoć je zaspala tako slatko da je seka i ja nismo budili u ponoć za čestitku iako su okolo blještali vatrometi, njen san je bio tako nežan i bezbrižan. Volim te majčice" - poručio je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Vrećo je u jednoj od prethodnih objava napisao da je zahvalan na svakom danu provedeno sa majkom.

 

"Operacija je ipak odložena za januar, a mi nastavljamo hrabro da čekamo i mislimo na dobar ishod. Sutra je prvi Božić i draže mi je da je tu sa mnom i sekom doma nego u bolnici, iskreno. Skuvaćemo skroman najskromniji ručak i ja ću im otpevati par pesama. Moramo biti strpljivi i zahvalni na svakom danu. Hvala vam što ste tu, vaše poruke su odmah ispisane u srce i tu stoje, i da, ljubav je najveći lek, ne zaboravljam, nemojte ni vi" istakao je Vrećo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

 

makonda-tracker