jednostanvo predivno

LJUBAV KOJA VELIČANSTVENU JELKU BACA U DRUGI PLAN: Ana Ivanović podelila fotografiju zbog koje ceo Tviter uzdiše

2

Srpska teniserka i nemački fudbaler jedan su od najskladnijih poznatih parova, a sada su ponovo svima izmamili osmeh

foto: Instagram
foto: Instagram

Najlepši penzionerski par na svetu — naša Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger — spreman je za praznike!


Par koji slavi Božić i po gregorijanskom i julijanskom kalendaru okitio je sa svojim sinovima Lukom i Leonom novogodišnju jelku i spremio božićne darove, a lepa Ana podelila je delić praznične atmosfere iz njihovog doma s fanovima.

 

Bivša teniserka objavila je, naime, na svojim profilima na društvenim mrežama Instagram i Tviter kako njen izabranik i ona poziraju ispred jelke srednje veličine s ukusno i pažljivo biranim ukrasima i lampicama. Ipak, i ona je u drugom planu pored uvek spokojnih i zaljubljenih osmeha jednog od najpopularnijih sportskih parova na svetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Mi smo već okitili jelku. Ko je još spreman za Božić? — pitala je Ana svoje pratioce.

 

Na Instagramu je ova fotografija privukla pažnju poznatih ličnosti, među kojima i Anine koleginice Karoline Voznijacki, koja je prokomentarisala: "Tako je lepo", dok se Tviterom Anina fotografija uveliko širi uz komentare da su Bastijan i Ana prelep par i da je očigledno koliko su srećni jedno uz drugo. "Ovako izgleda zaljubljen par, Ana blista", "Zašto ste toliko slatki", "Pristojni i zadovoljni ljudi", "Ova žena zaslužuje sve najlepše na ovom svetu", "Samo želim nekog pored koga ću da sijam kao Ana i Švajni jedno pored drugog"... samo su neki od komentara tviteraša.


Uz to, nije malo onih koji su Ani odgovorili fotografijama svojih jelki i na taj način čestitali porodici Ivanović-Švajnštajger praznike.

 

 

makonda-tracker