ponosna baka

PROTEKLU GODINU PROVELA JE U KUĆI NA BUKULJI: Vesna Zmijanac ima jasne ciljeve, a ovo je poželela Nikoliji i Relji!

0

Jedva čeka da se vrati publici i koncertima.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Vesna Zmijanac proteklu godinu provela je u krugu najbližih, a kuću na Bukulji redovno je posećivala, jer joj je priroda veoma prijala. Tokom pandemije virusa korona nije imala prostora da nastupa, što joj je teško palo.

 

"Nisam bila raspoložena u ovom vremenu da se pojavljujem u javnosti i da dajem intervjue, a nisam imala ni o čemu da pričam. Sve se nekako vrti oko korone, svi sada o tome pričaju... Ja sam uglavnom 2020. godinu provodila na Bukulji, u mojoj kući. Nadala sam se, kad sam otišla na Bukulju u martu, da ću tamo biti dva, tri meseca i da ću se posle vratiti normalnom životu, nadala sam se tom koncertu, koji sam odložila već dva puta." - poručila je Vesna i otkrila da je na Bukulji započela radove na kući.

 

"Ja se na Bukulji nikad nisam toliko zadržala, ranije sve odem na po nekoliko dana, a sad sam započela neke radove tamo. Tek sam sada, kad sam se tamo zadržala malo duže, videla šta sve fali tamo. Bilo je neophodno popraviti svašta nešto i to sam radila do sada. Čini mi se da ima još tu da se radi." - rekla je pevačica i priznala koliko joj nedostaje ''normalan'' život.

 

Vesna Zmijanac
foto: Ana Paunković

"Mislim da sam se i previše odmorila, malo sam već postala i napeta, jer ne radim, život nam se svima promenio nekako iz korena. Svakako jesam odmorna i osvežena, jer sam na nekoj drugoj frekvenciji i energiji. Tamo je planina, šuma i jedan pravi mir "- kaže Vesna i otkriva kako je uspela da održi liniju , za razliku od mnogih koji su se tokom epidemije korona virusa ugojili.

 

"Mislim da se nisam ugojila za vreme korone, vodila sam pomalo računa. Ja imam sreće što jedem samo jednom dnevno. Nisam nikad mogla da doručkujem i onda tek predveče jedem, tako se nekako borim" - rekla je pevačica i priznala šta bi poželela svojoj ćerki Nikoliji, zetu Relji, unuci Rei, ali i sebi u 2021. godini.

 

"Ćerki i zetu bih poželela da Rei u 2021. godini podare brata ili sestru. Sebi želim da budem zdrava. Volela bih da u narednoj godini uspešno realizujem koncerte, jer je taj narod kupio karte. I sebi bih poželela duhovnu ljubav. Svakako želim da se u 2021. godini sve promeni, pre svega želim svima puno zdravlja svima i da ponovo zapevamo" - poručila je Vesna.

 

 

 

makonda-tracker