otvorila dušu

"DUGO SAM PATILA I BILA OČAJNA": Srna Lango otvoreno o burnom periodu, pa otkrila u KAKVOM ODNOSU je sa Irfanom Mensurom

7

Otkako je u martu počela pandemija virusa korona, Srna Lango je imala i teške trenutke...

foto: screenshot k1
foto: screenshot k1

Otkazala sam glumačku školu jer nisam mogla da se prihvatim takve odgovornosti da budem nadležna za zdravlje svih polaznika, a otkazano je i mnogo predstava u kojima sam igrala, pa sam dugo patila i bila očajna. Sanjala sam miris pozorišta. Međutim, onda mi se učinilo da je ovo možda odličan trenutak da se vratim na televiziju i smislila sam dobar koncept. Sad samo da objasnim televizijama da me žele, i to je to – s osmehom je, i kao i uvek duhovito, istakla poznata glumica.

 

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

 

Na pitanje da li se njen bivši suprug Irfan Mensur oporavio od virusa korona, Srna je rekla da se sada dobro oseća.

 

Divni Irfan je sada dobro, hvala bogu. Međutim, u prvom trenutku nije bilo dobro uopšte. On je mislio da će korona da sačeka njegove planove, mislio je da može prvo premijera predstave pa onda virus, ali korona nije htela da čeka. Srećom, primljen je u KBC Bežanijska kosa na vreme i lekari i sve medicinsko osoblje su predivno brinuli o njemu. Za moj ukus malo prebrzo priča o povratku na posao, ali tu su deca da ga za to grde – istakla je Srna u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji.

 

 

makonda-tracker