pozitivan na koronu

"NEMAM NAMERU DA PRIČAM O BOLESTI DOK SE NE IZLEČIM": Bojana Maljević završila u BOLNICI, pa se oglasila kratkom PORUKOM

1


Glumica Bojana Maljević u bolnici je zbog obostrane upale pluća izazvane korona virusom, a na Tviteru, na kojem je veoma aktivna, oglasila se snažnom porukom.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

- Nemam nameru da pričam o toku bolesti dok se ne izlečim. Ali jedno imam potrebu da vam kažem: čuvajte lekare. Na izmaku su snage. Pomozite im. Veliki heroji, koji su sa pacijentima svakog dana. Divim im se. Imaju teške kliničke slike jer su jako izloženi. I opet su tu, sa nama - napisala je Maljević na Tviteru.

 

Glumica je inače informaciju o tome da je pozitivna na korona virus objavila na Tviteru ranije.

 

Glumica i producentkinja na početku pandemije virus vodila je polemiku na društvenoj mreži Tviter da li treba nositi maske ili ne, pa je posle jedne takve rasprave i obrazložila svoje mišljenje.

 

- Pročitajte još jednom šta sam napisala ili, još bolje, šta kaže SZO. Tvrde da samo maska N95 štite od ovog virusa, ni one 100 posto, te da nošenjem običnih maski nema nikakvog značaja jer virus prolazi kroz njih - napisala je izemeđu ostalog Maljevićeva.


 

 

makonda-tracker