pozitivan na koronu

"NEMAM NAMERU DA PRIČAM O BOLESTI DOK SE NE IZLEČIM": Bojana Maljević završila u BOLNICI, pa se oglasila kratkom PORUKOM

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Sale

24-12-2020 22:17h
'Pročitajte još jednom šta sam napisala ili, još bolje, šta kaže SZO. Tvrde da samo maska N95 štite od ovog virusa, ni one 100 posto, te da nošenjem običnih maski nema nikakvog značaja jer virus prolazi kroz njih - napisala je izemeđu ostalog Maljevićeva.'
Kako smo tako lako zaboravili vreme Ptičijeg gripa koji je bio najrašireniji u Kini i tamo su pravile tzv nano maske koje su jedine u stanju da zaustave viruse, naime, dimenzije virusa izražene u nanometrima (milioniti deo milimetra) se kreću od 10 do 300 nanometara, te se zbog toga maske zovu nano maske jer imaju takvu gustinu da kroz njih ne može proći virus.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: