neverovatni podaci

TROŠILA JE MILIONE NA SITNICE: Privukla je pažnju BEZOBRAZNO LUKSUZNIM životom, a sad je na PRAGU DA OSTANE BEZ IČEGA

0

Zamira Hadžijeva, supruga bivšeg čelnika azerbejdžanske banke, poznata je kao neko ko se nije libio da potroši miliona na skupe sitnice! Međutim, sad mora da objasni odakle joj bogatstvo, inače će joj britanski sud oduzeti sve.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zamira je u zatvoru zbog pronevere novca, a mora da se odrekne svoje kuće vredne čak 15 miliona funti ako ne objasni odakle joj novac i kako je stekla bogatstvo. 

 

Ako ne dokaže kako je stekla bogatstvo, britanska Nacionalna agencija za kriminal ima pravo da joj zapleni imovinu od 22 miliona funti, dve vile i golf-teren u Velikoj Britaniji.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kada je na snagu stupio zakon protiv korupcije pre 2 godine, Zamira se našla u problemu, jer tada su britanski mediji pratili svaki njen korak. Tada je isplivalo u javnost kako je u tržnim centrima potrošila čak 16 miliona funti, piše Sky news.

 

Na čaj i kafu potrošila je 24 hiljade funti, a za čokolade čak 32 hiljade! Skoro 5 miliona potršila je na nakit, na igračke 250 hiljada, a za jedan dan je uspela čak 600 hiljada funti da potroši na različite kupovine.

 

Njen suprug Džahangir Hadžijev je uhapšen pre 5 godina u Azerbejdžanu, čiji je bio predsednik, a navodi se da je proneverio više od 100 miliona funti iz državne banke.

 

 

makonda-tracker