icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

postavio je ciljeve

"GODINU DANA ME NIKO NIJE ZVAO DA IGRAM": Radojčić priznaje da je hteo da odustane od glume, ali evo šta se desilo!

Podeli:

Glumac je pronašao mir i to na ovaj način.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako je trenutno angažovan na nekoliko projekata, Aleksandar Radojičić priznaje da je bilo životnih perioda u kojima ga niko nije zvao da glumi.

 

U tim momentima se, kako otkriva, osećao bezvoljno i planirao je odustane od glumačkog poziva.

 

"Bilo je situacija svojevremeno, kad je došlo do profesionalnog zatišja, zbog čega sam bio na prekretnici. Godinu dana me niko nije zvao da igram, što je u meni budilo osećaj nezadovoljstva, nemoći i depresije. Sa jedne strane su me čekale obaveze prema ćerki, sa druge neplaćeni računi, te sam počeo da razmišljam da gluma nije za mene i da počenem da tražim rezervno zanimanje" - počeo je priču glumac.

 

Aleksandar Radojičić
foto: Sonja Spasić

"Nakon što sam doneo važne životne odluke, postavio ciljeve i počeo da radim na njihovom ostvarivanju, telefon je počeo da zvoni - dodao je Aleksandar, uz napomenu da mu je u teškim životnim momentima religija znatno pomogla."

 

"Zahvaljujući religiji sam znatno lakše uspeo da prođem kroz teške životne situacije. U njoj sam pronašao mir. Zapravo, onog momenta kad sam veru pronašao u sebi, poželeo sam da se krstim, što sam i uradio u manastiru Slanci. U pravoslavlju postoje mnoge stvari kojima bi, čak i oni koji nisu vernici, trebalo da se vode."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...