EMOTIVNO

"VREMENOM NAM JE SVE TEŽE": Porodica Isidore Bjelice NEUTEŠNA zbog velikog gubitka, a ove trenutke će ZAUVEK PAMTITI

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Mare

14-12-2020 00:16h
Šteta za nju ali sin joj je smrdljiva gnjida,preletač i šlihtara..što bi naš narod rekao,****o.

ni za nju nije steta

14-12-2020 10:34h
@Mare
odvratna devijantna porodica !

Lana

14-12-2020 02:28h
Draga naša Isi, sada si sa andjelima gde i pripadaš i sa neba gledaš i paziš na svoje najmilije! Hvala ti što si nam učinila čast i sa nama provela sve protekle godine!
Uvek u mislima sa tobom!

kad ti je zao

14-12-2020 10:33h
@Lana
pridruzi joj se !!!

Mare

14-12-2020 03:56h
Smarate vise dosta

jbt

14-12-2020 07:34h
Ova nas smarala za života a sada njeni nastavljaju. Koga je briga za nju? Neka nas više ostave na miru.

Branka

15-12-2020 02:17h
Opet vi spisateljica. Spisateljica zivi u Hrvatskoj. Knjizevnica u Srbiji. Narodi se ne unistavaju samo ratom. Uzmes narodu jezik i muziku i tog naroda vise nema. Nadam se da to nikome u Srbiji nije cilj. Ili se varam
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: