tužna sudbina

"BILA JE TRUDNA, POGINULA JE DOK MI JE LEŽALA U KRILU": Ovako je glumac pričao o najvećoj tragediji koja ga je slomila!

1

Borivoje Bora Kandić prerano nas je napustio, a jedan od njegovih poslednjih intervjua rastužio je publiku.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Srpski glumac Borivoje Bora Kandić umro je u 60. godini, a poslednjih godina živeo je izdržavajući se od čišćenja jedne kafane na Zelenom vencu i majčine penzije.

 

On je u jednom od poslednjih intervjua otkrio da veoma teško živi, te je priznao da godinama živi sam sa svojim psom, a da mu majka pokaže u finansijskom smislu.

 

Tada je govorio i o velikoj tragediji koja ga je zadesila u mladosti. Naime, žena koju je voleo izdahnula mu je na rukama.

 

foto: Youtube Printscreen

" Ana Prenk je bila moja najveća ljubav, još iz osnovne škole. Trebalo je da se venčamo, ali poginula je dok mi je ležala u krilu. Bila je trudna. Zato nikada više nisam poželeo da imam dete. Ispratili smo mog brata u vojsku i kada smo se kolima vraćali iz Sombora, sedeli smo na zadnjem sedištu. Vozio nas je prijatelj, koji je posle zbog te nesreće bio u zatvoru. Kada smo išli u Sombor, ja sam bio na tom mestu gde je ona bila, i u povratku smo se zamenili. To čak nije bio ni sudar, bila je samo velika krivina i auto se jako zaneo, Ana je spavala i samo joj je pukao vratni pršljen. Tada sam izgubio kosu, a njen otac Branko Prenk, tadašnji direktor JAT-a, osedeo je u jednom danu. Nikada nisam pričao o ovome, čak ni najbližim prijateljima. Godinama sam bio u psihički devijantnom stanju. Posle je život doneo neke nove okolnosti, ali ostala je velika rana" - pričao je tada Kondić.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker