iskrena

OD NAUČNO DOKAZANO SAVRŠENOG TELA DO VELIČINE 44: Čuvena lepotica otkrila zašto više ne želi da izgleda kao ranije

0

Sa samo četiri godine je od statusa žene savršenog lica, kose, grudi, kukova i zadnjice došla do konfekcijskog broja 44, a iako je počela da mršavi nema nameru da se vrati na svoju staru i savršenu težinu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanski mediji nedavno su objavili da je model i televizijska zvezda Keli Bruk "neprepoznatljiva" — lepotica poznata po izuzetno vitkom stasu kuburi s kilogramima, čega je i sama svesna.

 

Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam da ozbiljno razmišljam šta bih sama mogla da uradim po tom pitanju — rekla je Brukova.


Ipak, to ne znali da će Keli po svaku cenu ponovo izgledati kao 2016. godine, kada su naučnici Univerziteta u Teksasu sproveli istraživanje o tome kako izgleda savršeno žensko telo u kojem su učestvovali pripadnici oba pola i kada su zaključili da je to telo Keli Bruk! Reč je o njenim tadašnjim merama 86-61-86, ali to nije sve: ona je pobedila u svim kategorijama koje su stručnjaci ponudili ispitanicima, pa su tako savršenim, pored grudi, kukova i struka, proglašeni i njeno lice i kosa.

 

Ako pitate Keli, to zapravo ne donosi toliko zadovoljstva koliko bi se na prvi pogled reklo. Kako sada objašnjava, ona u 40. godini želi da izgleda dobro, ali ne mlađe nego što jeste i ističe da s godinama dolaze ljubav prema svom telu i prihvatanje njega.


U predelu struka nosim veličinu 38, ali kada je reč o grudima i radnjici — nosim 40. To je moja zdrava, srećna veličina. Periodi kada sam u životu bila najmršavija su bili oni kada sam bila najnesrećnija. Ne bih volela da ponovo budem u toj koži — iskrena je Keli.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Ona je dodala da želi da izgleda kao najbolja verzija sebe, a ne kao devojka od dvadeset godina.


Kada su joj skrenuli pažnju da se previše ugojila i kada je nosila veličinu 44, počela je da radi na svom telu, a trgla se tek kad su joj fotografi na crvenom tepihu rekli da uvuče stomak. Ona je ubrzo promenila navike, a motivacija je bila samo to što je želela da oseća lepo u svojoj koži.

 

KELI BRUK PRE NEKOLIKO GODINA
KELI BRUK PRE NEKOLIKO GODINAfoto: Profimedia

Nisam se osećala najzdravije ni najlepše i želela sam da se ponovo osećam dobro — napominje Brukova.

 

 

makonda-tracker