Bila je najzgodnija žena

"VIDE ME KAO DEBELU I NE PRIHVATAJU ME": Nove fotke manekenke šokirale svet, evo kako sada IZGLEDA!

0

Manekenka i voditeljka, Keli Bruk na početku svoje karijere bila je znatno mršavija i časopis FHM proglasio je za najseksipilniju ženu na svetu, ali tokom ovih devet godina otkako je u svetu šoubiznisa, dosta se promenila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedavno su je paparaci uhvatili kako šeta po Londonu i uživa u palačinkama. Obučena u crno od glave do pete, pokušala je da prođe potpuno neprimećeno, ali fotografi su prepoznali 40-godišnju brinetu uprkos tamnim naočarama i neurednoj frizuri.

 

Bivša manekenka je pre nekoliko meseci govorila o tome kako se oseća zbog toga što je postala meta hejtera na internetu jer njeno telo više ne izgleda kao što je imala 20 godina.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Oni me u 40-im godinama vide kao debelu devojku i ne prihvataju me kao takvu. Smešno mi je to. Ljudi odrastaju, postaju veći, menjaju se, to se događa stalno - rekla je između ostalog Keli.

 

Ova lepotica je odavno prihvatila svoje obline i kilograme, ali priznala je i da se ulenjila i opustila, što je rezultiralo gojenjem. Ipak, na podsticaj dečka Džeremija Parisija odlučila je da skine koji kilogram.

 

- Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam da ozbiljno razmišljam šta bih sama mogla da uradim po tom pitanju - otkrila je Brukova.


 

 

makonda-tracker