obratite pažnju

"MOG ŽIVOTA VIŠE NEMA, MOG POSLA NEMA, NE POSTOJI": Pevačica uputila poruku koja će sve naterati da se zamisle

1

Nakon sve većeg porasta broja zaraženih virusom korona u regionu, oglasila se jedna od najvećih regionalnih zvezda

foto: Instagram
foto: Instagram

Dok se Zapadna Evropa suočava s desetinama hiljada novozaraženih dnevno, Balkan se i dalje drži, ali situacija je ozbiljna i u našem regionu.


Proteklih dana, broj zaraženih dramatično je rastao, a Hrvatska je u više nego nezavidnom položaju.


Tim povodom, oglasila se reperka i pevačica hrvatske grupe Elemental Mirela Priselac (41), poznatija kao Remi, koja je na Fejsbuku uputila javnosti važnu poruku.

 


Niko od mene tužniji što nema okupljanja i svirki... Za razliku od vas koji radite od kuće ili skraćeno, moj život i životi mojih kolega promenili su se 100 odsto. Naprosto, mog života koji je trajao do februara 2020. više nema. Mog posla nema. Ne postoji — počela je Remi.


Ona je istakla da sada nije vreme za pesmu, igru i opuštanje, već za brigu o sebi i drugima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Priselac (@remielemental) on


Imala bih 200 razloga da vam kažem: "K vragu i korona, idemo svirati, šta nas briga!" Ali vam kažem — čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite razdaljinu. Kad čitam ovakve članke, mislim na mog tatu i mamu koji su 60+. I nema te svirke i druženja koji su mi važniji od njih. Ne tražim od vas da budete solidarni s nepoznatim ljudima — nisu svi među nama solidarni. Evo, tražim od vas da budete sebični. Sačuvajte svoje roditelje, tetku i tetka, ujnu, baku, dedu... Krenite od sebe. Sebično čuvajte one koje volite. I navucite tu masku skroz preko nosa, zaboga miloga! — zaključila je ona.

 

makonda-tracker