sve je sama stvorila

"UVEK JE OSTAJALO DOVOLJNO NOVCA DA MOGU DA ŽIVIM": Zorica Marković iskreno govori o penziji, sinovima i imovini!

0

Svake godine je snimala album, dok je bilo pravo vreme.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Zorica Marković ne krije u javnosti da je dugi niz godina ulagala novac u nekretnine, a jedan od razloga je sigurna budućnost. Kako sada kaže sve je počelo davne 1972. godine kada je kupila prvu garsonjeru u Beogradu

 

"Kada sam došla 72. godine u Beograd kao podstanar, nakon toga sam u vrlo kratkom vremenskom periodu kupila garsonjeru. Onda prodaj, dodaj novac za veći stan i tako u krug. Išla sam korak po korak u tim nekim pametnim koracima i potezima. Uvek je ostajalo dovoljno novca da mogu da živim. U međuvremenu sam odškolovala dva sina. Nisam neko ko je širio noge i tako zarađivao. Kad radiš i imaš kasicu prasicu, zadovoljstvo ti je da napreduješ", započinje pevačica, a onda otkriva da je samo evro dobila od prodatih ploča, danas bi "bila Madona".

 

"Svake godine sam snimala album, dok je bilo pravo vreme. Znala sam gde treba da uložim i koliko treba da uložim u karijeru. Platiću naslovnu stranu, izdanje albuma i reklamu. Ali neću vući neke majmune i da trošim njihove pare. Nijedan album nije koštao manje od 30.000 evra. To je u to vreme bilo preskupo. Izdavačke kuće su sve uzele, da sam bar imala jedan evro od nosača zvuka. Prodala sam 15 miliona ploča, danas bih bila Madona", kaže ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorica Marković Official (@zoricamarkovic_official) on

 

Iako to nije tako, Markovićeva ipak ne žali. Kako kaže, zadovoljna je kućom od 100 kvadrata.

 

"Kupila sam kuću od 100 kvadrata, nakon toga sam na istom placu napravila dve kuće. Jednom sinu koji je oženjen, a nakon toga i drugom kojim treba da se ženi. Možda nađem nekog dečka ili dedu, taman da se lepo slažemo svi u istom dvorištu (smeh). Ne znam ni da li će biti penzija i kolika će biti, najbolje je da se ja osiguram. Sve sam "legalizovala i platila. Sve je čisto kao suza, tako da nemam nijedan problem. Dođeš u rijaliti i kažu ljudi: „Ona je propala“, a ja to sve izgradila i pre rijalitija i nakon", iskreno kaže pevačica koja ne krije da bi u budućnosti volela da se bavi gradnjom.

 

"Volim kad se nešto zida i gradi. Volela bih da se nastavi sa gradnjom, nekim lepim zgradama. Imamo nekih ponuda za saradnju, imamo neku svoju pričicu. Imamo taman za život. Srećna sam zbog svega toga", zaključuje pevačica

 

Zorica kaže da joj je ovih dana haos na imanju, jer majstori završavaju stan od 100 kvadrata koji je napravila u svom dvorištu.

 

"Nažalost još uvek imam majstore. Tri i po meseca rade, kao da prave šesto kvadrata, a ne jedan običan stan od 100 kvadrata. Završiće se i ovo sve. Naoružala sam se strpljenjem", govori pevačica.

 

 

 

 

 

makonda-tracker