OTVORILA DUŠU

"TO JE BILA PRAVA LJUBAV": Ljupka Stević iskreno o emocijama i bivšem izabraniku, a evo šta kaže o NOVOJ VEZI

3

Pevačica Ljupka Stević i dalje je u žiži interesovanja zbog incidenta koji je imala sa bivšim partnerom, generalom Dragišom Simićem kada mu je polupala dva skupocena automobila.

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Ljupka ovih dana otovoreno priča na tu temu, a sada je otkrila da li je nekada posumnjala u ljubav sa Dragišom, koji je inače oženjene.

 

- Nikada, to jeste bila ljubav. Prevazići ću sve. Ne dam na sebe, ne dam da ništa ubije moj vedar duh. Nijedna žena ne bira da bude prevarena, da je neko izda - priča pevačica.


Na pitanje da li se plaši da se ponovo zaljubi ili da je možda izgubila veru u ljubav nakon svega, ona odgovara:

 

- Nemam strah od ljubavi, ali sada ne razmišljam o tome. Pustiću vreme da odradi svoje, i odradiće, ja sam u to sigura - kaže ona, a potom se osvrće na lupanje automobila koji su u vlasništvu Dragiše.

 

- Ja nisam imala izbora u tom trenutku. Samo sam odreagovala na njegovu reakciju, da je on drugačije postupio, to se ne bi dogodilo. On je jedini krivac u svemu ovome što je odreagovao na pogrešan način - smatra Stevićeva.

 

Društvene mreže i dalje su preplavljenje raznim pošalicama na račun Ljupke i njenog postupka, ali ona ističe da joj to ne smeta.

 

- Već sam rekla da je neko ko je vedrog duha, i niko ne može u meni da ubije to dete. Veseljak sam u duši. Nisam očekivala nikakvu podršku ljudi, niti da će neko da me kudi, samo sam išla srcem, a neki su okrenuli to na šalu i ne smeta mi - zaključila je Ljupka u emisiji "Premijera".


 

 

makonda-tracker