skladan par

"MOŽDA IM SE PRIDRUŽIM SA ČETVRTIM DETETOM": Mirka Vasiljević otkriva detalje ljubavne idile sa Vujadinom

4

Njihova uzajamna privlačnost trajala je od tinejdžerskih dana, a iako su u početku bili samo drugari

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Ljubavna priča Mirke Vasiljević i Vujadina Savića mnoge podseća na film. Upoznali su se kao srednjoškolci i nisu krili simpatije, a danas uživaju u skladnoj porodici sa troje dece - sinovima Andrejem i Mihajlom i ćerkom Adrijanom.

 

Mirka je veliku slavu stekla 2005. godine kada je zaigrala u nastavku kultnog filma "Mi nismo anđeli" sa Nikolom Kojom. Iako je u to vreme privlačila poglede mnogih muškaraca koji su se na sve načine trudili da je osvoje, samo je jedan uspeo da ukrade njeno srce i to, čini se, zauvek.

 

S druge strane, Vujadin je u to vreme bio pretežno poznat kao sin fudbalske legende Duleta Savića. U međuvremenu je polako gradio karijeru, a sada već može da se pohvali velikim uspesima i angažmanima u istaknutim domaćim i inostranim klubovima.

 

Njih dvoje ubrzo su postali jedan od najpoznatijih mladih parova, a u 21. godini i roditelji.

 

Njihova uzajamna privlačnost trajala je od tinejdžerskih dana, a iako su u početku bili samo drugari, prvi poljubac koji se dogodio baš pored kontejnera uveo ih je u pravu ljubavnu bajku.

 

"Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo-pomalo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos", ispričala je glumica i objasnila da je, zapravo, sve počelo da ide u smeru koji nije prijateljski kada su se sreli na jednoj žurki.

 

"On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutradan me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intenzivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo."

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker