zvezda devedesetih

BRAK SA TRI DECENIJE STARIJIM BIZNISMENOM JOJ JE UNIŠTIO LJUBAVNI ŽIVOT: Pevačica danas živi u Kanadi i izgleda prelepo!

3

Vlatka Pokos imala je brojne hitove koji se i danas slušaju.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica i nekadašnja voditeljka Vlatka Pokos poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, a njena prošlost prepuna je turbulentnih dešavanja.

Vlatka Pokos već neko vreme živi u Kanadi, a ove godine napunila je 49 godina.

 

Poslednjih godina retko se oglašavala u medijima, ali je prošle godine u jednom intervjuu navela da se iz Hrvatske odselila iz egzistencijalnih razloga, ali i zbog zdravlja.

 

"Ja sam ovde bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela pre 11 godina, meni je jednostavno ta cela situacija uništila ovde život i egizstenciju" - rekla je ona tada.

 

Vlatka je 2001. godine, kada je imala 31. godinu, započela vezu sa tada 58-godišnjim Josipom Radeljakom, venčali su se, a brak je bio vrlo buran. U svojoj knjizi "Život u raju", koju je izdala 2010. godine, opisala je kroz kakve probleme su prolazili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos) on

 

" Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa prtljagom - navela je Vlatka.

U knjizi je otkrila da se sa tadašnjim mužem prvi put vrlo burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatki je smetalo što je Ivana celo veče Josipu šaputala nešto na uvo, zbog čega je narednog jutra napravila ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je reagovao nasilno - nekoliko puta ju je udario."

 

Nakon žestoke svađe, par je raskinuo, ali kasnije su se ipak pomirili. Godine 2007. su se definitivno razveli.

 

Vlatka trenutno uživa u Meksiku odakle je na instagramu objavila video peščane plaže na kojoj se oseća kao da je u raju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker