skandal!

OVAKVU JE NE ZNAMO! Isplivao snimak Melanije Tramp kako u razgovoru s drugaricom psuje VAN SEBE OD BESA

2

Pre dve godine, prijateljica prve dame Amerike tajno je snimala njihov telefonski razgovor, a on je sada ugledao svetlost dana.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U leto 2018. godine, dok je bio aktuelan skandal s razdvajanjem porodica koje su ilegalno ušle u Sjedinjene Američke Države, Melanija Tramp nije se previše mešala u ovu temu.


Ona je, naime, snimljena tokom razgovora s tadašnjom najboljom prijateljicom Stefani Vinston Volkof, a bila je besna jer su mediji pisali da se ona bavi stvarima kao što su dekoracije Bele kuće tokom praznika i da se ne upliće u kontroverzne odluke i mišljenja koja iznosi njen suprug i predsednik Amerike Donald Tramp.

 

Oni kažu da sam saučesnik. Da sam ista kao on, da ga podržavam, da ne pričam dovoljno. Ne radim dovoljno... — požalila se Melanija. — Razbijam d*** oko Božića, koga boli k**** za božićne stvari i dekoraciju, ali ja to moram da radim , zar ne? I onda kad to uradim, kad planiram Božić, oni kažu: "Šta je s decom koja su odvojena?". Ma, dajte! Kad ste to pominjali kad je Obama to radio?!


Šef osoblja Melanijinog kabineta Stefani Grišam osudila je tajno snimanje američke prve dame.

 

1 / 14 Foto: Profimedia


Stefani Vinston Volkof je, inače, objavila knjigu pod nazivom "Melanija i ja", u kojoj je otkrila mnogo detalja o supruzi Donalda Trampa i njihovom odnosu tokom proteklih godina, a udaljile su se nakon skandala u koji je bila upletena Stefanina kompanija, koja je učestvovala u Trampovoj kampanji.

 

 

makonda-tracker