TAKO TO RADI PRVA DAMA!

CIPELE KOJE ODIŠU GLAMUROM I PREDIVNO UKLOPLJENE BOJE: Melanija Tramp ŠIK kombinacijom očarala i one koji je ne vole

0

Supruga američkog predsednika poznata je kao neko ko dominira jesenjom modom, a sada nam je pokazala da i predstojeće sezone od nje možemo da očekujemo samo najbolje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp posetila je bolnicu u Konkordu, u Nju Hempširu, gde je sa članovima osoblja razgovarala o načinima lečenja beba rođenih s neonatalnim apstinencijalnim sindromom, koji se javlja usled komplikacija u stanju novorođenčadi izloženih dejstvu opioida u majčinom stomaku.


U pitanju je poseta u okviru njene inicijative Be Best, koja se, po rečima predstavnika Bele kuće, oslanja na "tri glavna stuba: blagostanje, bezbednost na internetu i zloupotrebu opioida".
 

Za ovu priliku odabrala je upečatljivu braon jaknu od prevrnute kože čiji kroj podseća na kaputiće koji se šire ispod grudima u kakvima smo navikli da viđamo suprugu Donalda Trampa. Kombinovala ju je sa cigaret-pantalonama bež boje koje sež do članaka, dok je na stopalima imala pravu modnu poslasticu — braon klasične salonke od zmijske kože koje nose potpis kuće Manolo Blanik. I ovog puta njen izbor je pao na model BB, nazvan tako po francuskoj divi Brižit Bardo.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker