uništili su joj život

"NE PONAVLJAJTE MOJE GREŠKE!" Bivša najbolja drugarica Melanije Tramp otvoreno o godinama druženja s "prvom porodicom"

0

Iako se obično ne bave ovakvom vrstom spekulacija i komentara, čak se i Bela kuća oglasila povodom tvrdnji nekadašnje prijateljice američke prve dame

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Stefani Vinston Volkof autorka je knjige "Melanija i ja", u kojoj iznosi mnogo detalja o današnjoj prvoj dami SAD i o svom odnosu s njom. Ona je opisala godine i godine izlazaka na ručak sa suprugom Donalda Trampa, koju je upoznala 2003. godine, kao i neprestanu tenziju između Melanije i Trampove ćerke Ivanke, kojoj je navodno i ličnost prisustvovala 2016, dok je bila Melanijina savetnica tokom predsedničke kampanje.

 


Volkofova, koja je poznati njujorški organizator prestižnih događaja, u svojoj biografiji ima organizaciju čuvene Met gale, a radila je i u američkom Vogu i Linkoln centru. Ona se našla i u u središtu skandala u vezi s Trampovim inauguracionim komitetom, koji je prikupio rekordnih 107 miliona dolara, od kojih je čak 26 miliona otišlo Stefaninoj firmi VIS Media Partners. Stefani je od toga dobila 482.000, ugovor koji je imala s Trampovima potom je prekinut, a zbog sumnje da je bilo malverzacija, pokrenuta je istraga, dok Volkofova sarađuje s nadležnima. Izvori bliski porodici Tramp tvrde da su oni besni zbog svih troškova i da prva dama nije znala ništa o uplatama, a Stefani ovo ocenjuje kao laži.

 

foto: Profimedia

Jedan naslov je bukvalno uništio moj život i uništio sve što sam izgradila — ističe Volkofova.


Ona je, skrhana, rešila da napiše istinu.


Pisala sam samo da bih pisala. Bilo mi je potrebno da se rešim emocija — kaže ona.


Ona se za People osvrnula i na činjenicu da je snimala neke razgovore sa svojom prijateljicom Melanijom.


Nisam ih snimala dok nisam optužena za kriminalne aktivnosti i gurnuta pod autobus. Učinila sam to posle toga — kaže ona.


Melanijina bivša prijateljica otvoreno priča o tome kako se Melanija odbacivala tvrdnje o seksualnim napadima svog supruga i nazivala ih politikom. Brak Trampovih ocenila je kao "brak iz koristi", a ističe i da prva dama nije ni misteriozna ni važna koliko se stekao utisak u javnosti.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ta gvozdena zavesa oko nje, to udaranje ruke (kada je Tramp u više navrata pokušao da uhvati suprugu za ruku u javnosti, prim. prev), to je sve deo igre — tvrdi ona.


Melanijina prijateljica ističe i da su Ivanka i njena maćeha ranije bile bliske i da je čak Trampova ćerka tražila savete od bivše manekenke, ali se to promenilo.


Prepostavljam da je apsolutna moć uništila dinamiku porodice — kaže
Stefani ističe da je smatrala da je njena "obaveza" da podeli svoju priču jer je iz prve ruke videla sve o Trampovima.


Oni nisu iskreni ni lojalni, uništiće vas ako im je to potrebno — kaže ona i dodaje: — Ja sam napravila grešku koja mi je promenila život. Nastavila sam da radim za Melaniju i u Beloj kući iako je okruženje bilo toksično jer sam verovala da mogu da učinim nešto.


Volkofova je na kraju pozvala sve da ne ponavljaju njene greške i poručila Americi da se probudi.

 

Bela kuća odbacila je sve navode bivše prijateljice i saradnice prve dame i napomenuli da je jasno o kakvoj je osobi reč kad je bila u stanju da snima privatne razgovore s drugaricom.

 


 

makonda-tracker