stigla je s poklonima

ZADOVOLJNA JE SVOJIM IZGLEDOM I NE STIDI SE DA BUDE BEZ ŠMINKE: Ceca otkrila detalje putovanja u Rim!

6

Pevačica je rekla da se prilikom putovanja pridržavala svih mera zbog korona virusa, ali i istakla da nema panični strah zbog čitave situacije.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović doputovala je iz Rima gde je nastupala na jednoj svadbi, a ujedno uživala i odmarala sa ćerkom Anastasijom.

 

Ceca je otkrila da se prilikom putovanja pridržavala svih mera zbog korona virusa, ali i istakla da nema panični strah zbog čitave situacije.

 

"Pola Evrope smo prošli. Ja imam antitela (smeh) tako da imam prednost, stvarno nisam u nekom paničnom strahu. Naravno, nosim zaštiti kao i svi ostali. Evo u Rimu, Anastasija i ja smo šetale zajedno, ljudi nose maske", rekla je Ceca.

 

Osim što je stigla dobro raspoložena, pevačica je sa sobom iz Rima donela i poklone. Svakako, najviše poklona kupila je za unuka Željka.

 

foto: Antonio Ahel/ATA Images

"Ja tu služim da razmazim dete. Kod mene se uvek znalo šta se može, a šta ne, ali spadam u liberalnije roditelje. On je jako mali još uvek, ali smo mu tetka i ja tako pokupovale neke sitnice. Vidi, svi čekaju poklone i svi će ih dobiti, čak i Veljko. Najlepše i najzabavnije je bilo sa Anastasijom u šopingu. Ona se ne smiruje, zato je uvek prezabavno i samo se smejemo, po čitav dan", kaže pevačica.

 

Ceca je tokom putovanja za Beograd objavila stori na Instagramu gde se snimila u potpuno opuštenom izdanju, bez trunke šminke. Ona je istakala da je veoma zadovoljna svojim prirodnim izgledom, zbog čega se sve češće pojavljuje u javnosti bez šminke.

 

"Ja prvo volim sebe i ja se svog lica i tela ne stidim. Niti imam rezervu. Negujem se koliko je to u mojoj mogućnosti, prirodni procesi nikoga neće zaobići i to su sve normalne stvari. Sve prođe, ali morate biti zadovoljni. Ja sebe volim i ja se sebi dopadam kako izgledam. Imam 47 godina, vrlo sam ponosna i za mene su godine samo broj", rekla je ona u emisiji "Premijera".

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker