stigla je s poklonima

ZADOVOLJNA JE SVOJIM IZGLEDOM I NE STIDI SE DA BUDE BEZ ŠMINKE: Ceca otkrila detalje putovanja u Rim!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

folirant

30-09-2020 21:36h
Ko je zadovoljan sobom i ne stidi se svog lica i tela, taj ne stavlja plastiku u dupe i sise, ne puni usta hijaluronima i silikonima, ne zateže očne kapke, ne puni jagodice botoksom, ne tetovira obrve na čelu... Čemu prazna priča?

Ne stidi se

30-09-2020 22:55h
@folirant
A okačila naočare kao da je zavarivač i masku preko celog lica do ispod očiju. Ahahahahaha. I ako je sve plastika, masku mora odozgo i ona i ćerka joj. Valjda kupuju make up na kilo. A je li platila carinu na sve te poklone. Isla da zaradi za lezileboviće! Kazu da je porodica na toj romskoj svadbi dobro platila. Mafijašica, moraju pare da dobiju neku legitimnost... kaplje li još krv sa tih novčanica?

Prazna priča

01-10-2020 09:39h
@folirant
Iz prazne glave. Sve se svodi da se pokazu ***** i ako je samo koza njena, ****, usta kao smezureni baloni i vrat koji ne moze da izoperiše pa se vide da je baba stvarno. Počela i na romske svadbe da juri da odhrani lezileboviće kući. A ovamo kuka kako je i njima teško... ooooooo suze mi podjoše.

mirjana

01-10-2020 02:24h
Moze joj se.Zeznula je posle Arkana sve vlade koje su joj omogucile sve beneficije. A Vidic od zlobe je proziva zato sto ga je otkacila i nije vise na njenom platnom spisku.

Raaza

05-10-2020 15:37h
@mirjana
Zeznula je ona i Arkana i to debelo pa zato placa reket,kazu.

Bez morala a ne bez šminke

03-10-2020 09:11h
Kakav vic je ovo. Šminka na kilo bre za svaku posebno. Kako se provela kod porodice. Romi plaćaju dobro za svadbe. Ko joj je ćuškao u dekolte? A i AnEstezija išla za njom i skupljala evriće? Majka Srbije trese **** na Romskoj svadbi a izigrava damu ovde? Ahahahahaha, Ahahahahahahahaha.... je li se onaj prevrće u grobu a ' bokser' sin je li ponosan da mu majka i sestra zaradjuju evriće da plaćaju protivnike da ga ne tuku ?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: