svi detalji

NJEN BIVŠI PARTNER SE OGLASIO JEDNOM REČENICOM: Ovako izgleda Ljupka Stević nakon velikog incidenta (FOTO)

0

Ljupka Stević otkrila je sve detalje incidenta, a dok je pričala o skandalu koji je napravila u naselju gde živi sa svojim partnerom, rasplakala se.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako se pojavio snimak na kojem se vidi kako buši gume na kolima bivšeg dečka, s kojim je, kako tvrdi, punih deset godina u vezi, ovoga puta je promenila ploču i priznala da ga je nokautirala,ali da mu nije oštetila vozila.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Ona je ispričala svoju verziju i tvrdi da nije ona uništila kola.

 

"On na vrata, ja na vrata, čuli smo alarme od kola. Alarmi su se popali svi. Ja siđem da vidim šta je. On naravno ostane tu zbog svoje bezbednosti. Čuli smo alarme i pomislili smo da nam neko ne obija auto. Meni je novac bio u autu, kada sam prišla videla sam polomljen prozor, gurnula sam ruku kako bi uzela novac. On stoji i viče: "Gepek, gepek". Tada sam se posekla onako žestoko", opisala je Stevićeva.

 

"Nije on prošao nekažnjeno, ja sam malo robusna žena, dobio je on jedan onako... Neka sve žene znaju, dobio je pesnicu posred brade", rekla je.

 

 

Sa druge strane, D.S, visokorangirani pripadnik policije sa činom generala, i navodno bivši dečko pevačice Ljupke Stević, dao je izjavu u policijskoj stanici Voždovac povodom razbijanja automobila na parkingu.

 

D.S se ljubazno javio pripadnicima MUP-a koji su stajali ispred stanice. Na naše pitanje šta se desilo sa Ljupkom Stević, kratko je prokomentarisao:

 

- Za sad nemam šta da kažem, čućemo se uskoro jer moram da zurim - rekao je i pojurio ka svojim kolima.

 

 

makonda-tracker