čiji stil vam se više dopada?

OBE SU IZABRALE JEDNOBOJNO, OBE SU ZABLISTALE: Melanija i Tifani Tramp su glavna modna vest u Americi! (ANKETA)

0

U Beloj kući juče je održana Republikanska nacionalna konvencija, a jedna od zapaženijih ličnosti je — kao i obično — bila prva dama Amerike

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa održala je govor podrške svom suprugu, a sve oči bile su uprte u nju zbog nesvakidašnjeg odabira odeće. Melanija se, naime, opredelila za military, odnosno vojnički stil, pokazavši tako da je spremna za sve izazove koje će sa sobom njenoj porodici doneti Trampova borba za novi mandat.


Prva dama je sve oduševila maslinastom jaknom Aleksandera Mekvina, inače jednog od omiljenih dizajnera i brendova Kejt Midlton, a reč je o skupocenom komadu koji se trenutno na popusti prodaje za čak 1.500 dolara! S obzirom na Melanijinu manekensku prošlost, ne čudi što smo ovu jaknicu ranije videli na mršavici i jednoj od najpoznatijih manekenki današnjice Kaji Gerber i usudili bismo se da kažemo da su je obe ponele jednako fenomenalno. Donaldova draga je ponovo vizuelno izdužila figuru uz pomoć pojasa, ovog puta braon i nešto šireg komada, dok je jaknicu kombinovala sa skunjom pencil kroja sve do nešto iznad kolena, odakle se širi u blagi oblik zvona i seže ispod kolena. Što se tiče cipela, s Melanijom je stvar jasna — salonke i visoke potpetice!

 

1 / 2 Foto: Profimedia


Mediji danas pišu da je prva dama na Konvenciji imala svojevrsnu modnu konkurenciju u vidu svoje poćerke Tifani Tramp.


Trampova ćerka je izgledala ozbiljnije i elegantnije nego inače jer se opredelila za žensko odelo, ali je njegov efekat ublažila pomalo neobičnim izborom boje, budući da je prilika bila jedan politički skup. Ona se, naime, pojavila u odelu nijanse nazvane kao i ona — "tifani-plava", a u pitanju je model koji odiše duhom sedamedesetih! Pantalone se u predelu iznad kolena blago šire u zvoncare, dok je nešto duži sako strukiran i krase ga široki reveri. Ipak, Tifani je ostala verna svom razigranom stilu, pa je moguću monotoniju razbila plavom bluzom tamnije nijanse koja je ukrašena kristalčićima. Što se tiče obuće, i ona ona je odabrala manje klasičan model cipela, ali i njih krasi visoka štikla, što smo videli zahvaljujući šlicevima na pantalonama uprkos nešto dužim nogavicama.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ipak, koja je na vas ostavila snažniji utisak?

 

 

 

 

 

makonda-tracker