tužno

"KAKO SAM GLEDALA, ON JE SA TOG BRODA PAO": Anja Mandić se prisetila strašnog trenutka kada je izgubila supruga Mandu!

1

Pozlilo mu je na dečjoj predstavi u kojoj je igrao!

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Supruga slavnog pokojnog glumca, Milorada Mandića Mande, Anastasija Anja Mandić, otvorila je dušu pa ispričala detalje kada joj je suprug preminuo.

 

Mandi je pozlilo na sceni, u toku premijere dečje predstave “Petar Pan”, u UK Vuk Karadžić, kada se samo srušio i pao sa broda, dok je Anja bila u publici.

 

“Kako sam gledala, on je sa tog broda pao… Okrenula sam glavu i videla Bobu Mićalović koja je bila na predstavi sa decom. Čuo se smeh, jer je deci to izgledalo smešno, ali videla sam da me je ona pogledala i to je meni bio znak da nešto nije u redu. “, kaže Anja na kojoj je bio težak zadatak – da saopšti deci šta se desilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia Anja Mandic (@anjuta_mandic) on

 

“Pozvala sam svoju decu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam želela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici. Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik ja nikad neću zaboravi”, rekla je Anja Mandić u emisiji “Preživeli”.

 

 

 

 

makonda-tracker