odgovorila u svom stilu

"PISALI SU MI DA RAŠA ZASLUŽUJE MLAĐU I LEPŠU": Goca Tržan iskreno o negativnim komentarima sa kojima se susreće

9

Goca Tržan ispričala je detalje svog braka sa Rašom Novakovićem, kog je upoznala putem zajedničke ljubavi - muzike.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ona je u "Sceniranju" na Kurir televiziji istakla da je njen odnos sa partnerom potpuno običan.


- Nas dvoje smo običan par, za nas smo mi potpuno obični. Meni je najlepše na svetu, ali se poštujemo pre svega. Oboje smo emotivni, moj muž je dupli rak, on je moj muški odraz u ogledalu. Da sam muško bila bih on ili mnogo gora - izjavila je Goca, pa dodala:

 

- Ja sam inače koketa, moj muž isto voli da flertuje, to radi predamnom. Prava reč je koketiranje, ne flert, to je ljudski. Nismo mi ludaci, svingeri... Kada mora da se druži, voli da se udvara, to je normalna stvar, socijalna inteligencija. Neka idiotkinja mi je napisala nešto tipa: "On zaslužuje mladost i lepotu, ti si svoje proživela, pusti ga." Pa, nisam ja zatvor! Ostavila sam taj komentar, ona je sve rekla o sebi, ništa o meni.


- Ima mnogo glupih komentara, ja volim duhovite, čak i kada su maliciozni. Već sam oguglala, u ovoj zemlji je dozvoljeno da imaš starijeg muža, a meni je sve sasvim u redu - kazala je Tržanova koja je priznala da ništa ne zamera, pa bi Raši oprostila prevaru.

 

- Jedino što ne želim je da Raša kupi motor, izuzetno je rizičan, ljudi često ne znaju da voze, to je beskompromisno ne. Ostavila bih ga bez razmišljanja da se oda alkoholu i drogi, nemamo o čemu da razgovaramo - rekla je Goca.

 

 

 

makonda-tracker