iskrena

"NEĆU GA OSTAVITI!" Goca Tržan otkrila potresne detalje borbe koju vodi sa Rašom

5

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković već godinama pokušavaju da se ostvare kao roditelji, a pevačica je sada progovorila o tome kako proces vantelesne oplodnje utiče na njih.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Raša i ja dobro podnosimo proces vantelesne oplodnje, jaki smo psihički, ali fizički mi nije lako zbog hormonske terapije na kojoj sam. Mi žene smo u stanju da pomerimo brda i doline da ostvarimo svoj cilj, a moj je da Raši rodim dete", ispričala je Goca, dodajući da Novaković njenu ćerku iz braka sa rijaliti zvezdom Ivanom Marinkovićem gleda kao svoju.

 

"Raša i ja već devet godina vaspitavamo i čuvamo Lenu. On je nju prihvatio kao da je njegova. Roditelji su ti oni koji su te odgajili, a ne oni koji su te napravili. Bez obzira na sve to, ja imam veliku potrebu da imam dete i sa čovekom kog volim".

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

"Postoje prepreke, ali mi smo tu da ih srušimo ili preskočimo. Znam da neke parove slomi ovakva borba, ali mi nismo među njima", dodala je Tržanova, ističući da će njihova ljubav opstati sve iako se svaki sledeći pokušaj da ostane u drugom stanju pokaže kao neuspešan.

 

"Ostaću sa Rašom sve i ako nikada ne budemo mogli da imamo decu. Neću ga ostaviti sve i da sada opet ne ostanem u drugom stanju".

 

 

makonda-tracker