iskrena

"BIVŠE DEVOJKE MOJIH SINOVA SU MOJE DRUGARICE": Lidija Vukićević otvoreno o naslednicima i njihovom VASPITANJU

0

Lidija Vukićević sa sinovima Davidom i Andrejem ima otvoren odnos, a ne krije da je u sjajnom odnosu i sa njihovim devojkama, čak i onda kada postanu bivše.

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Ona kaže da je svaki dan razgovarala sa svojom decom.

 

- Zaista sam se ozbiljno bavila decom na pravi način. Možda nisam ona majka koja je svaki dan kuvala supu i meso, ali sam svaki dan razgovarala sa njima. Svaki dan sam morala da ih osetim, da vidim šta se dešavalo sa njima, pogotovo kada su bili u pubertetu. Sada mi je mnogo lakše sa njima, svoji su ljudi, lepo vaspitani. Ali, verujte mi, to je sve zato što sam se bavila njima tokom njihovog odrastanja - tvrdi glumica, koja kroz smeh odgovara na pitanje da li je stroga kada su izbori njenih sinova u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Андреј Мркела (@andrejmrkela) on

- Kakvi stroga svekrva... Ja sam srećna kada su i oni srećni. Sve bivše devojke mojih sinova su moje drugarice, one dolaze kod mene, pričam sa njima. Nikada im se u izbor devojaka nisam mešala. Mogu da me pitaju za savet, ali ne namećem svoje mišljenje. Greška je kada se majke guraju gde im nije mesto - objašnjava Lidija u emisiji "deToxic".

 

 

makonda-tracker