otkrile detalje

DOBILE SU VRLO, VRLO ZANIMLJIVE ULOGE: Lidija Vukićević i Mina Lazarević se priključuju ekipi serije "Igra sudbine"

2

Šarmantne glumice otkrile su šta možemo da očekujemo od njihovih likova u nastavku popularne sapunice

foto: Instagram
foto: Instagram

Lidija Vukićević igraće ministarku, a Mina Lazarević inspektorku u seriji "Igra sudbine". Poznate glumice su veliko pojačanje u hit seriji, koju na televiziji Prva radnim danima u proseku gleda 1.500.000 ljudi! Epizode u kojima se pojavljuju Lidija i Mina gledaoci će moći da vide od septembra.

 

Lidija kaže da je presrećna što se pridružila ekipi serije i da jedva čeka da ljudi upoznaju njen lik.

 

Ne smem mnogo da otkrivam, ali moram da se pohvalim da sam dobila baš interesantnu ulogu. U "Igri sudbine" igram Milevu Tankosić, ministarku za krizne situacije! Mileva je snažna žena, koja odlično pliva u politici i pomrsiće konce ostalim junacima serije — priča za Informer glumica, koja se i sama svojevremeno bavila politikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic) on

 

Ta uloga ima sličnosti sa mnom, jer sam u jednom periodu i ja bila u politici. Scenario je toliko dobar da mi glumci ne smemo da izbacimo ama baš nijednu reč. U seriji ću imati dosta zajedničkih scena sa Milicom Milšom, koju mnogo volim, ali i sa Slobodanom Ćustićem i mladim Lukom Racom, divnim glumcem i čovekom.

 

Lidijina koleginica Mina Lazarević će se u seriji takođe predstaviti u do sada neviđenom izdanju.


Igram višu inspektorku Stanu Dželetović, čiji je muž niži inspektor. Užasno je ljubomorna, stalno uhodi muža. Pored zvanične istrage, koju vodi po službenoj dužnosti, paralelno vodi i svoju privatnu istragu o svom suprugu! Ta uloga me je baš obradovala, a prvi dan na snimanju mi je protekao u najboljem redu. Scenarista Žarko Jokanović se obradovao što mi je uloga tako dobro legla — rekla je Mina.

 

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, "Igra sudbine" je rimejk jedne popularne kolumbijske serije. Domaća verzija, koju režiraju Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević, imaće 230 epizoda. Glavne uloge tumače Luka Raco, Stevan Piale, Milica Milša, Vladan Savić, Slobodan Ćustić i Olja Lević.

 

 

makonda-tracker