pred njom su veliki poduhvati

SMELA MINI-SUKNJA, JOŠ SMELIJI TOP I NEOBIČNA OBUĆA: Milica Pavlović je jutros bacila Beograd pod svoje štikle (FOTO)

5


Dok čekamo da vidimo kako će pevačica izgledati u ulozi svoje pokojne koleginice Jelene Marjanović, Milica nas podseća zbog čega važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je jutros održana konferencija za medije povodom početka snimanja serije "Pevačica", koja će se baviti ubistvom pevačice Jelene Marjanović, čije je telo pronađeno u aprilu 2016. u Borči.


Glavnu ulogu u seriji Gage Antonijevića i Nataše Drakulić odigraće pevačica Milica Pavlović, koja je do sad izbegavala da previše priča o ovom velikom izazovu, a sada je istakla da vredno uči.


Velika mi je čast što sam deo ovog projekta. Učim svakog dana od ljudi koji su na setu. Projekat je mega-giga, kako bismo rekli mi na estradi — izjavila je pevačica.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Milica je za ovu priliku odabrala još jedno izdanje koje ističe njenu vitku figuru, a učinila je to u boji koju ne može baš svako da ponese. Pevačica se, naime, pojavila u dubokoj mini-suknji i topu tamnozelene boje, koje je kombinovala s kratkim letnjim čizmama i crnom tašnicom s efektnom ručkom u vidu metalnog kruga boje zlata.
 

 

makonda-tracker