stižu nova imena

SIGURNO ĆETE SE IZNENADITI! Evo ko će igrati svekrvu pevačice Jelene Marjanović u seriji o njenom ubistvu

3

Nakon što smo saznali da će Milica Pavlović glumiti pokojnu pevačicu, kao i ko igra njenog supruga i optuženog za ubistvo Zorana Marjanovića, spisak poznatih imena se širi

foto: Antonio Ahel/ATA Images, Youtube Printscreen
foto: Antonio Ahel/ATA Images, Youtube Printscreen

Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje nove serije "Pevačica", u kojoj će igrati mnoge zvezde domaćeg glumišta.

 

Prvo smo saznali ko je dobio glavnu ulogu, odnosno ko tumači lik pokojne pevačice. U pitanju je Milica Pavlović. Vrlo brzo otkriveno je i ko igra Jeleninog supruga, glavnog osumnjičenog za ubistvo Zorana Marjanovića. To je Vuk Kostić. A sada saznajemo i ko igra Jeleninu svekrvu — Nataša Ninković!

 


Glumica trenutno uživa na hrvatskom primorju, a prisetimo se šta je pevačica Milica Pavlović rekla o svojoj ulozi i početku snimanja.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Iskreno, sada kada je informacija o seriji 'Pevačica' postala javna, osećam veliku euforiju i uzbuđenje, ali i postajem svesna šta se zapravo dešava i kakvu odgovornost imam u narednom periodu. Naravno, istinski sam polaskana i počastvovana što je zaista neverovatna ekipa koja stoji iza realizacije ove serije, na čelu sa vanserijskim Gagom Antonijevićem, u meni videla takav glumački potencijal i dodelila mi veoma zahtevnu i ozbiljnu ulogu. Njihovo poverenje i vera u mene je moj najveći motiv da dam hiljadu odsto sebe kada je ovaj projekat u pitanju. Moji fanovi i generalno publika već odlično znaju kada sam ja u pitanju da ako sam se nečeg prihvatila, onda sam rešena da idem do kraja — rekla je Milica.

 

Serija "Pevačica" će se, kako je najavljeno, snimati od 12. avgusta do 12. novembra.

 

 

makonda-tracker