biće to zanimljiv projekat

VELIKA IMENA NA SPISKU! Otkriveno i ko će igrati supruga pokojne Jelene Marjanović u seriji o njenom ubistvu

2

Nakon što smo saznali da će se atraktivna pevačica okušati kao glumica, mediji javljaju kome je pripala uloga Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović

foto: Antonio Ahel/ATA Images, Youtube Printscreen
foto: Antonio Ahel/ATA Images, Youtube Printscreen

O seriji "Pevačica" koja će se baviti ubistvom Jelene Marjanović ne prestaje da se priča! Nakon što se saznalo da će glavnu ulogu izneti Milica Pavlović, sada je otkriveno i ko će igrati Jeleninog muža.


Supruga pokojne Jelene Krsmanović Zorana igraće Vuk Kostić, piše Alo. On je navodno pristao da u seriji dočara lik čoveka o kom se prethodnih godina toliko pričalo, a uskoro ćemo imati prilike da vidimo kako se snašao u ovoj ulozi.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Milica Pavlović je pre nekoliko dana otkrila da je veoma uzbuđena zbog snimanja.

 

- Iskreno, sada kada je informacija o seriji “Pevačica” postala javna osećam veliku euforiju i uzbuđenje, ali i postajem svesna šta se zapravo dešava i kakvu odgovornost imam u narednom periodu. Naravno, istinski sam polaskana i počastvovana što je zaista neverovatna ekipa koja stoji iza realizacije ove serije, na čelu sa vanserijskim Gagom Antonijevićem, u meni videla takav glumački potencijal i dodelila mi veoma zahtevnu i ozbiljnu ulogu. Njihovo poverenje i vera u mene je moj najveći motiv da dam 1.000 odsto sebe kada je ovaj projekat u pitanju. Moji fanovi i generalno publika već odlično znaju kada sam ja u pitanju da ako sam se nečeg prihvatila, onda sam rešena da idem do kraja - rekla je Pavlovićeva.


Pevačica do sada nije prihvatala glumačke uloge, ali ponudu reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji stoji iza serije "Pevačica", nije mogla da odbije.

 

1 / 13 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


- U toku karijere sam imala zaista mnogo ponuda kada su serije i filmovi u pitanju, ali nisam neko ko bi bilo šta uradio, tek da bi mogao da se pohvali time. Uvek ozbiljno razmislim pre nego što donesem odluku. Ovakvu ponudu i ulogu nisam mogla da odbijem, prihvatila sam se ozbiljnog i teškog zadatka, ali sam i spremna da budem maksimalno posvećena narednih nekoliko meseci, koliko će trajati snimanje - kazala je pevačica.

 

Serija će se, kako je najavljeno, snimati od 12. avgusta do 12. novembra.

 

 

makonda-tracker