bitka za život

"DOK SU GOVORILI DA MI NIJE NIŠTA, OD BOLOVA SAM PADALA U NESVEST": Teška ispovest Katarine Grujić o borbi za zdravlje

0

Zgodna brineta se borila za život i zdravlje, a sad je otkrila sve potresne detalje

foto: Damir Dervišagić

Tokom borbe da sačuva bubreg Kaća je u bolnici doživela još jednu dramu. Primila je pred skener kontrast na koji je bila alergična. Dobila je napad gušenja i, kako sama kaže, u tih nekoliko minuta mislila je da je kraj...

 

Lekari su me odveli na skener i tada su mi intravenski ubrizgali kontrast na koji sam, kako se kasnije ispostavilo, bila alergična. Počela sam da se gušim, nisam mogla da dođem do daha. Uhvatila me je strašna panika. Tada je nastala prava drama. U tih nekoliko sekundi ceo život mi je prošao kroz glavu. Doktori su odmah reagovali i dali su mi injekciju. Da nisam bila okružena stručnjacima, verovatno bih se ugušila. Bilo je jezivo! Taj period u bolnici mi je pomogao da shvatim na koga u životu mogu da se oslonim. Zapravo, zaključila sam da imam porodicu i mali broj prijatelja. Ma, ne volim da pričam o tom periodu, ne volim da se sećam ― kaže pevačica.

 

Kako sama priznaje, razočarala se tada u lažne prijatelje, međutim, najteže joj je bilo da prihvati činjenicu da ju je tadašnji emotivni partner ostavio na cedilu.

 

On nije dolazio u bolnicu i meni su tog trenutka nestale emocije. Kao da je neko na dugme ugasio tu ljubav. Očekivala sam da će biti uz mene i držati me za ruku, a ne da će mi okrenuti leđa. Ali "ono što te ne ubije, to te ojača." Taj citat imam i istetoviran na ruci.

 

makonda-tracker