šuška se

NOVI PAR U SVETU SLAVNIH: Katarina Grujić u ljubavnoj vezi s ovim poznatim frajerom?

1

Navodno, prijateljstvo je preraslo u ljubav...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Katarina Grujić je pre nekoliko nedelja uplovila u ljubavnu romansu sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, tvrdi Blic.

 

Oni su dugo bili u prijateljskim odnosima, ali izgleda da su emocije preovladale i stvorile nešto više između njih. Pevačica o tome još uvek ne želi da priča u javnosti, ali je nedavno u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila da se zabavlja sa nekim ko joj je dugo bio prijatelj i da uživa u ljubavi.

 

 

Njihovi bliski prijatelji tvrde da su sigurno jedan od najzgodnijih parova na javnoj sceni.

 

Kaća i Gobelja se znaju nekoliko godina preko zajedničkih prijatelja i često su se viđali na proslavama, međutim nisu ni razmišljali da može da se desi ljubav između njih. Nedavno su sedeli u društvu i pričali o raznim temama, nakon čega su se pojavile simpatije. Kasnije su krenuli intenzivno da se dopisuju, više prijateljski, da bi onda shvatili da gaje emocije jedno prema drugom. Otišli su na večeru nakon koje su uplovili u vezu. Vesti su podeloli sa najbližima i ne žele da o tome pričaju u javnosti. Svesni su da su oboje poznati i žele da izbegnu spekulacije o njihovom odnosu — rekao je izvor za Blic.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Katarina i Marko su trenutno razdvojeni zbog njegovih priprema koje se održavaju na Divčibarima, ali su svesvni svojih profesionalnih obaveza, te im ovakve stvari ne prave problem.

 

 

makonda-tracker