šok

SVI SU IZNENAĐENI NJENIM IZGLEDOM: Poznata lepotica prvi put u javnosti nakon tajnog porođaja — i ovo morate da vidite

0

Sve vreme dok se spekulisalo o njenoj trudnoći, ona je demantovala glasine, a onda sve zaprepastila vešću da se odavno porodila!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Australijska reperka Igi Azalea poznata je kao jedna od vitkijih u svetu slavnih, a njena pozadina je čak opevana u pesmi Booty, koju je 2014. snimila sa Dženifer Lopez.


Mnoge je zato zanimalo kako ova lepotica izgleda nakon što je pre oko mesec dana na Instagramu saopštila da se nešto ranije porodila i da ima sina. Nije ih dugo puštala da čekaju — u nedelju uveče viđena je kako ide u studio u Los Anđelesu.


Verovatno spremna na susret s paparacima, Igi je obukla vintidž kombinezon Žana Pola Gotjea iz kolekcije za jesen i zimu 1995, koji je na pisti nosila Naomi Kembel.

 

Puna samopouzdanja, s visokim repom i savršeno našminkana, reperka je prošetala pored paparaca i sve ostavila bez daha iako je sasvim normalno da je ženama potrebno nešto više vremena da se vrate u formu posle porođaja. Dobra genetika ili pomoć oko bebe dok se ona posveti treninzima — šta god da je, definitivno daje rezultate. Čik joj pronađite manu!

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker