"znala sam sve i pre nego što smo se sreli"

23 GODINE MLAĐA ŽENA, ČETVORO DECE: Vukašin iz "Igre sudbine" otkrio detalje svoje NAJNEOBIČNIJE ljubavne priče (FOTO)

4

Slobodan je u braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, a poznato je da ima čak šestoro dece!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumac Slobodan Ćustić trenutno je aktuelan zbog uloge Vukašina u seriji "Igra sudbine", desne ruke Ade Kanački, koju glumi Milica Milša.

 

Slobodan je, inače, u braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, a poznato je da ima čak šestoro dece! Poslednji put je u njihov dom prinova stigla 2017, i to u 58. godini, kada je njegova supruga Jelena donela na svet malog Ozrena. Vest o dečakovom rođenju privukla je mnogo pažnje u domaćim medijima jer je rođen u stanu poznatog para. Ćustić s Jelenom ima još sinove Vasilija Vida i Tanasija, kao i ćerku Zariju, dok je u prethodnom braku dobio i sinove Nikolu i Ljubomira.

 

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

 

Jelena i Slobodan otkrili su svojevremeno da su se "prepoznali čim su se sreli".

 

Znala sam sve i pre nego što smo se sreli. Neobjašnjivo je. Susret je to samo potvrdio. Osećaj je bio kao da se već dugo poznajemo ― govorila je ranije Jelena, dok Slobodan dodaje da iluzija nije bilo.

 

U tome su me sprečile moje godine. Tada sam bio nešto stariji od Jelene pa sam drugačije sve to gledao... a nisam razmišljao o braku, nikada. Ljubav je najvažnija i ljubav je pitanje odluke, neće sama od sebe da opstane. Ljubav je bokor ruža, ako se redovno i sa pažnjom održava, živeće ― pričao je ranije Ćustić.

 

Slobodan je od Jelene stariji više od dve decenije, ali nijedno od njih dvoje se ne osvrće na to niti im razlika u godinama smeta..

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker