fanovi tvrde ― OVO JE veoma neukusnO

BEZ GLAMUROZNIH HALJINA I VISOKIH POTPETICA: Megan Markl ponovo u javnosti ― i ljudi su besni zbog jednog detalja (FOTO)

4

Uprkos humanitarnoj inicijativi koja je za svaku pohvalu, mnogi su jedan potez slavnog para proglasili veoma nekusnim...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari viđeni su na jednom događaju u Los Anđelesu. Naime, poznato je da se ovaj par bavi humanitarnim radom, a ovog puta uslikani su tokom svog volontiranja za organizaciju Baby2Baby.

 

Ono što se mnogima nije dopalo jeste jedan njihov potez. Oni su poveli svog fotografa, koji je uslikao niz fotografija ovog para dok su poklanjali zalihe hrane, kozmetike, higijenskih sredstava i školske opreme porodicama koje su u nevolji. Ipak, iako je ova njihova inicijativa za svaku pohvalu, mnogi tvrde da neukusno to što su poveli fotografa koji će zabeležiti njihov dan volontiranja, te zaključili da to rade samo u svrhu samopromocije.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Stručnjaci za govor tela, ipak, tvrde na osnovu ovih fotografija da deluje da ovaj par nikad nije bio srećniji. Megan i Hari su se pojavili u najjednostavnijem, sportskom izdanju, u kakvom dugo nisu viđeni. Iako smo navikli da Megan viđamo u glamuroznim toaletama, stigla je na ovaj događaj ležerno obučena i u skladu sa situacijom; nosila je široki šorts, belu košulju i sportske bele patike poznatog brenda sa zelenim detaljima.

 

 

makonda-tracker