rođena za scenu

SIGURNO ĆETE SE IZNENADITI: Jelena iz "Igre sudbine" ima još dva fenomenalna posla — i ne zna se koji je zabavniji!

4

Jedna od najzapaženijih u popularnoj seriji već je osvojila simpatije publike prethodnom ulogom, ali ona nije samo odlična glumica...

foto: Instagram
foto: Instagram

Obožavaoci serije "Istine i laži" sećaju se glumice Kristine Jovanović iz ove sapunice, u kojoj je igrala lik Beti, a mnogi su je zapazili i kao voditeljku emisije "Tri boje zvuka" na RTS-u.


Međutim, to nije sve čime se ona bavi — oni koji prate njen profil na Instagramu znaju da je Kristina i pevačica!

 

Ranije je nastupala s bendovima E-Play i Sexy Mamma, a od 2017. godine je frontmen grupe Kika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kickass (@kristinakikajovanovic) on

 

Ona neretko deli snimke sa svojih nastupa, a u jednom intervjuu je otkrila otkud to da vredno radi i u ovoj oblasti umetnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kickass (@kristinakikajovanovic) on


Muzika je uvek bila tu, u mojoj porodici svi imaju sluha, svi pevaju i sviraju, tako da sam i ja, od kad sam se rodila, pevala, samo sam eto napravila pauzu od par godina. Ali, povratak muzici je najbolja stvar koja mi se desila. Gluma i muzika imaju sličnosti isto koliko i razlika, tako da, sličnost je ritam govora, emocija, otvaranje duše na sceni, a razlika je što je muzika za mene način da ispoljim lične emocije, lična zapažanja, dok u glumi oživljavam nečiji tuđi svet i tražim sebe u njemu — ispričala je ona jednom prilikom za Music Pocket.
 

 

makonda-tracker