opet je pobedila!

"BOLOVI, MALAKSALOST... MUKA": Lepa Ivona Pantelić ponovo proživela pakao — ovog puta zbog korone

0

Spikerka RTS-a podelila je s pratiocima da je preležala kovid-19 i otkrila kako su izgledali njeni dane borbe koju su protiv ove bolesti vodile njena ćerka i ona

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što je nekoliko meseci odsustvovala s posla, gledaoci Dnevnika ponovo imaju priliku da na malim ekranima vide Ivonu Pantelić, jedno od najpopularnijih TV lica u zemlji.


Kako je ona otkrila, najpre je nije bilo ispred kamera jer se čuvala od virusa, a potom se zarazila, pa se lečila.

 


I eto... Posle preležane korone, ponovo na poslu. Četiri meseca je prošlo, od poslednjeg pročitanog dnevnika... Držite mi pesnice. Prvo nisam radila, čuvajući se da ne dobijem koronu i na tome hvala mom glavnom uredniku i direktoru, koji su bili uporni i sačuvali i mene i druge od zaraze... kažem namerno I DRUGE, zato što sam se zarazila van radnog mesta i bilo bi više posledica da sam tih dana dolazila u televiziju... tako da smo bolovale samo moja ćerka i ja... nije bilo lako. Temperatura, bolovi, malaksalost... muka. Misliš — korona se dešava nekom drugom. Ali — ne. Ležale smo, lečile se, merile temperaturu... moj tata nam je na prozor donosio hranu... Sve, sve, ali kada sam videla stotine sveže napunjenih boca s kiseonikom kako na Infektivnoj klinici tovare na kamione i razvoze dalje, na to nema šta da se kaže — napisala je Pantelićeva na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on


Ona je skrenula pažnju na to koliko je prevencija važna, iako nam je možda pomalo dosadilo da pričamo o njoj.


Može samo jedno - da se čuvamo svi i da čuvamo sve oko nas. I koje znamo i koje ne znamo. Maske, maske, pranje ruku, možda je to postalo dosadno da se sluša, ali ne budimo prenosioci, ne budimo nemarni inicijatori nečije bolesti i nesreće nekog deteta koje će ostati bez roditelja, rođaka, prijatelja... Bolesti koja za neke može da bude kobna. Hvala svim lekarima, oni su pravi heroji! — zaključila je spikerka.

 

 

makonda-tracker