ruka pomirenja ili...?

SVI KOMENTARIŠU — OVAKO TO RADE LJUDI SA STILOM: Kejt Midlton i princ Vilijam su OVAKO čestitali rođendan Megan Markl

0

Vojvotkinja od Saseksa proslavila je juče 39. rođendan, a mnogi su se pitalii hoće li joj i kakvu čestitku uputiti njeni dever i jetrva.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je na početku sve delovalo idilično, ubrzo pošto je nekadašnja glumica Megan Markl stigla u britansku kraljevsku porodicu počele su glasine o njenom lošem odnosu s Kejt Midlton i princem Vilijamom, koji je navodno doveo do toga da se i njen suprug princ Hari distancira od brata i snahe.


Sada, kada su se Hari i Megan povukli s položaja "viših" članova kraljevske porodice i kada se svakodnevno pojavljuju svedočenja upućenih u dešavanja na dvoru, više nema sumnje u to da se Kejt Midlton i Marklova ne vole.

 

 

Zbog toga je mnoge zanimalo kako će vojvoda i vojvotkinja od Kembridža čestitati 39. rođendan Harijevoj dragoj, a oni su odabrali stari i provereni recept kojim upute čestitku svim članovima porodice — na Instagramu.


Na profilu Kensington rojal osvanula je, naime, fotografija Megan Markl nastala na jednom događaju u trenutku dok se nasmejana nežno držala za ruku s jednom devojčicom i poruka:


Želimo vrlo srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa danas!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on


Komentari pratilaca zvaničnog profila princa Vilijama i Kejt Midlton obasuli su ih komentarima, koji se najviše odnose na to da su Kembridžovi previše "velikodušni prema ženi koja je unela nemir u kraljevsku porodicu", a mnogi komentarišu i da je očigledno koliko stila oni imaju.

 

 

makonda-tracker