intrigantno

MEGAN MARKL DANAS PUNI 39 GODINA: Šta mislite ― da li joj je kraljevska porodica čestitala rođendan? (FOTO)

0

Danas Megan Markl slavi 39. rođendan; mada nije poznato gde i na koji način ga proslavlja, pretpostavlja se da će to biti u najužem krugu porodice zbog pandemije virusa korona. Ipak, jedno pitanje danas je sve zaintrigiralo...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl će najverovatnije svoj divan dan provesti u vili u Los Anđelesu, koja je inače u vlasništvu Tajlera Perija, i to u društvu supruga Harija i sina Arčija. Pretpostavlja se da velike proslave neće biti zbog okolnosti usled pandemije virusa korona, a vrlo je moguće da će se porodici priključiti i Meganina majka Dorija Ragland.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Inače, Meganin rođendan ostao je u senci nove knjige "U potrazi za slobodom", koja će uskoro ugledati svetlost dana i izneti brojne pikanterije iz života kraljevske porodice! Kako prenose strani mediji, Megan smatraju glavnim krivcem za pomenutu knjigu, što je još više zateglo odnose između nje i kraljevske porodice.

 

Ipak, mnogi su se zapitali da li će joj kraljevska porodica čestitati rođendan ili će ignorisati ovaj povod! Međutim, lepa čestitka nije izostala na društvenim mrežama. Na zvaničnom Instagram profilu osvanula je fotografija kraljice Elizabete i Megan Markl iz 2018. godine, a uz nju i prigodna čestitka, gde su je čak i oslovili titulom koju je stekla udajom za Harija:

 

"Vojvotkinji od Saseksa želimo veoma srećan rođendan".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on


 

 

makonda-tracker